ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Naisten Untuvatakit

Vinkkejä Naisten Untuvatakkien Ostamiseen

Kun Sää Viilentää, On Aika Tehostaa Eristyspeliäsi. Untuvatakki On Täydellinen Kumppani Kylmiin Olosuhteisiin. Mutta Miten Valitset? Naisten Untuvatakkia Valittaessa On Otettava Huomioon Muutama Seikka.

Untuvata On Luonnon Paras Eriste. Ankka- Ja Hanhipulmut Tarjoavat Poikkeuksellista Lämpöä Ilman Painoa Tai Massaa. Untuva On Erittäin Kevyt, Erittäin Lämmin Ja Erittäin Pakattava. Aloita Itsellesi Sopivan Takin Etsiminen Katsomalla Kunkin Kevyen Untuvatakin Täyttövoimaa. Välillä 450–900 Täyttöteho On Tilavuus Kuutiometreissä, Jonka Yksi Untuva Unssi Täyttää. Mitä Laadukkaampi Untuva On, Sitä Enemmän Se Nousee.

Voit Ihmetellä, Miksi Pakattavissa Untuvatakeissa Ei Ole Lämpötila-Arvoja, Kuten Untuvapusseissa. Takki, Joka On Todettu Lämpimäksi Tietyssä Lämpötilassa Kuivissa, Tuulettomissa Olosuhteissa, Ei Aio Pitää Sinua Lämpimänä Samassa Lämpötilassa Tuulisessa Tai Kosteassa Säässä. Koska Et Voi Ottaa Huomioon Muuttujia, Kuten Tuulta, Sadetta, Kosteutta, Rasitustasoja Ja Henkilökohtaista Aineenvaihduntaa, Valmistajat Jättävät Pois Lämpötilaluokitukset.

Jos Harkitset Kosteaa Säätä, Katso Vedenkestäviä Untuvia. . Polymeerikäsittely Auttaa Tätä Untuvaa Kestämään Kosteammat Olosuhteet Ja On Yhtä Kevyt Kuin Tyypillinen Untuva. Saatat Myös Haluta Etsiä "Vartalokartoitettua" Mallia. Tämän Mallin Takeissa On Erilaisia Eristys- Ja Kuorimateriaalia Riippuen Siitä, Missä Se Istuu Rungon Päällä. Ominaisuuksien, Kuten Joustavien Sivupaneelien, Vähemmän Tilaa Vievien Sivujen Eristeiden Ja Tuulenpitävien Etupaneelien Ansiosta Saat Takin, Joka Toimii Juuri Sinun Tarpeisiisi.

Viimeksi Harkitse Jokaisen Sinua Kiinnostavan Takin Ominaisuuksia. Voit Säästää Painoa Huputtomalla Takilla, Mutta Ehkä Haluat Kypärän Kanssa Yhteensopivan Hupun, Jos Olet Kiipeilijä. Tutustu Säätöominaisuuksiin. Saat Mukautetun Istuvuuden, Jos Käytät Hupun Säätimiä, Helman Kiristysnaruja, Kaksisuuntaisia Vetoketjuja Edessä Tai Resori- Ja Tikkukielekkeitä Hihansuissa. Varmista, Että Sinulla On Myös Tarpeisiisi Sopivat Taskut. Valitse Taskut, Jotka Ovat Lantiovyöyhteensopivia, Jos Käytät Takkiasi Paketin Kanssa, Musiikkitaskuja Kuulokkeiden Yhteensopivuutta Varten Tai Turvataskut Matkustamisen Turvaamiseksi.