ajaxLoader

Miesten Kengät, Miesten Oxford Kengät

Miesten Oxford-Kengät

Jos Aiot Ostaa Vain Yhden Parin Mekkokenkiä, Hanki Oxford-Kengät. Tyylikkäät Ja Monipuoliset Miesten Oxford-Kengät Hyödyntävät Kaikkea Räätälöidyistä Puvuista Puseroihin Ja Ohuisiin Farkkuihin.

Mutta Ennen Kuin Teet Ostoksia, Lue Yleiskatsaus. Se On Täynnä Tietoa Ja Muotoiluvinkkejä, Jotka Auttavat Sinua Näyttämään Parhaalta.

Mitä Oxford-Kengät Ovat?

Oxfordit Ovat Matalakorkoisia Kenkiä, Joissa On Suljettu Nauhoitusjärjestelmä, Joka On Ommeltu Vampin Alle (Aka) Kengän Yläosa). Hienostuneen Siluettinsa Vuoksi Miesten Oxford-Pukukengät Yhdistetään Usein Pukuihin Ja Smokkiin.

Todellisuudessa Ne Vaihtelevat Laajemminkin Muodollisista Sileänvarsisista Mustista Oxford-Kengistä Ruskeanvärisiin Siivenkärkiin, Jotka Sopivat Täydellisesti Yhteen Rennot Urheilutakit Ja Neulepuserot.

Kuinka Valita Oikeat Oxfordit

Oxford-Kenkien, Joita Miehet Käyttävät Mustasolmituissa Häissä, Tulisi Olla Erilaisia Kuin Oxford-Kengät, Joita Käytetään Toimistossa Mekkonsa Kanssa Paita Ja Housut.

Smokit Yhdistetään Kiiltonahkaisten Oxford-Mekkokenkien Kanssa. Yksinkertaiset Varpaat Täydentävät Muodollista Pukua.

Tumman Sävyiset Kärkikärkiset Oxfordit Sopivat Parhaiten Toimistoihin, Joissa Tarvitaan Bleiseri. Tehosta Tärkeän Tapaamisen Ilmettä Varustamalla Tyylikkäällä Kellolla Tai Silkkisolmiolla.

Kokeile Luovalla Työpaikalla Neulepuseroita Ja Suppeaa Farkkua Sekä Miesten Rento Oxford-Kenkiä, Joissa On Silmiinpistäviä Rei'Itettyjä Yksityiskohtia, Kuten Brogues Tai Siivenkärjet.

Mikä Väri On Paras?

Yleensä Ei Tarvita Oxford-Kenkiä, Jotka Sopivat Tarkasti Pukuun. Ota Vihjeitä Muista Lisävarusteistasi, Kuten Vyöstä Tai Henkselit.

Yleensä Ruskeat Ja Ruskeat Oxfordit Toimivat Useissa Eri Väreissä, Mukaan Lukien Laivastonsininen, Vihreä, Ruskea Ja Harmaa. Jos Kuitenkin Käytät Mustia Vaatteita, Pysy Mustissa Oxford-Kengissä.

Osta Miesten Oxford-Kenkiä, Saatavilla Osoitteessa kengatvaatteet.com.