ajaxLoader

Naisten Kengät, Naisten Puukengät

Naisten Muulit

Kaikki Tietävät, Että Naisten Muuleilla Ja Liukumäillä On Suuri Tyylihetki. Kuvailemme Heitä Loaferin Tyylikkääksi Selkättömäksi Serkkuksi. Joissakin On Kantapää, Toiset Ovat Litteitä, Toiset Ovat Suljettuja, Toiset Ovat Avoimia, Toiset Ovat Eksoottista Matelijanahkaa Ja Jotkut Ylellistä Samettia. Valittavana On Niin Monia Erilaisia Tyylejä Ja Brändejä – Ja Ne Näyttävät Aina Äärimmäisen Siistiltä. Mutta Mitä Et Ehkä Tiedä, On Se, Minkä Kanssa Naisten Liukumäkiä Tai Muuleja Kannattaa Yhdistää Tai Mikä On Paras Tapa Muotoilla Niitä. Onneksi Tänne Tullaan! Lue Täältä Asiantuntijavinkkejä Ja Temppuja, Joiden Avulla Saat Kaiken Irti Näistä Trendikkäistä Tyyleistä.

Off Duty -Muulit Ja -Liukumäet

Mulin Kauneus On, Että Se Voi Helposti Olla Pukeutunut Ylös Tai Alas. Yhdistelmäviikonlopun Ilmeen Saat Yhdistämällä Teräväkärkiset Muulit Naisten Farkkuihin Ja Nappipaidaan Tai T-Paitaan. Yksinkertaiset Skinny-Farkut Ovat Aina Hyvä Valinta, Mutta Suoralahkeiset, Lyhennettyjen Ja Rispaantuneiden Helmafarkut Näyttävät Myös Erittäin Tyylikkäiltä Muulien Kanssa. Varmista Vain, Että Helmasi Osuu Juuri Nilkan Yläpuolelle, Jotta Voit Esitellä Ne. Kuumina Kesäpäivinä Naisten Allasliukumäet Ovat Vaivaton Valinta Nopeisiin Asioihin Tai Rantamatkoihin. Nämä Mukavat Rento Sandaalit Liukuvat Helposti Ja Sopivat Hyvin Kaiken Kanssa Naisten Farkkushortseista Virkattuihin Peittohousuihin.

Toimistomuulit Ja Liukumäki

Onneksi Tämä Loafer-Tyyli Sopii Luonnollisesti Ammattimaisempiin Asetuksiin. Vaihda Suosikkiasuntosi Umpikärkiseen Muuliin, Jossa On Kiillotettuja Laitteita. Tämä Hienostunut Tyyli Sopii Täydellisesti Kaiken Kanssa Raidasta Puvusta Midi-Pituiseen Kynähameeseen. Viime Aikoina Perinteiset Pumput Ovat Korvanneet Teräväkärkiset Muulit Toimiston Suosituimpana Valintana. Ne Ovat Rohkeita, Tyylikkäitä Ja Sulautuvat Hyvin Käytännöllisesti Katsoen Mihin Tahansa Kaapissasi Olevaan Liike-Asuun.

Erikoistilamuulit Ja -Liukumäet

Naisten Liukumäet Ovat Myös Täydellinen Vaihtoehto Korkeakorkoiset Sandaalit. Avokärkinen Muuli, Jossa On Pinottu Alustakorko, Kohottaa Midi- Ja Maxipituisia Mekkoja, Joita Käytät Tyypillisesti Kevään Tai Kesän Häissä. Jos Haluat Sekoittaa Häätyyliäsi, Litteät Muulit Tai Liukumäet Näyttävät Myös Upeilta Leveälahkeisen Haalarin Kanssa.