ajaxLoader

Naisten Kengät, Naisten Brogue-kengät

Naisten Brogues Ja Derbies

Naisten Derbiet Ja Brogue-Kengät Ovat Lujasti (Ja Toisinaan Uhmakkaasti) Ottaneet Itsensä Osaksi Jokapäiväisiä Jalkineitamme. Aikoinaan Vanhanaikaisiin Ideologioihin Ja Vaivalloisiin Malleihin Syrjäytyneet Nykypäivän Uudet Naiset Ovat Alkaneet Ravistaa Tätä Konnotaatiota Virtaviivaisemmilla Siluetteilla, Mutta Silti Ne Ilmentävät Klassista Charmia Ja Vaivatonta Tyylikkyyttä. Naisten Brogeja Ostettaessa Voi Kuitenkin Olla Vaikeaa Löytää Paria, Joka Kulkee Tätä Linjaa Pitkin, Mikä Tekee Klassisesta Kengistä Muotia Eteenpäin Ja Sopusoinnussa Nykyajan Naisten Kanssa.

Tämä On Jokaisen kengatvaatteet.com-Luomuksen Eturintamassa, Etenkin Kun On Kyse Naisten Derbien Ja Broguiden Luomisesta. Käsityötaito On Edelleen Olennainen Osa Näille Tyyleille, Kuten Käsintehdyistä Pareistamme Näkyy, Mutta Olemme Yhdistäneet Tämän Innovatiiviseen Teknologiaan Viedäksemme Nämä Rakastetut Tyylit Tulevaisuuteen – Mikä Mullistaa Tärkeän Osan Naisten Jalkineista.

Mikä On A Brogue?

Kengät Voivat Kattaa Joukon Suosittuja Jalkinetyylejä, Mukaan Lukien Loaferit (Kuten Meidän Faye), Derbyt Ja Naisten Broguet, Ja Ne Yhdistetään Usein Työkenkiä Tyylikkään Arkiasun Kanssa. Nahka On Laadukas Materiaali, Jota Käytetään Usein Näitä Tyylejä Luotaessa, Mikä Lisää Ylellistä Elementtiä Niiden Kiillotettuun Estetiikkaan. Näiden Tyylien Erottamiseksi Broguelle On Ominaista Sen Runko, Jossa On Koristeellisia Ja Rei'Itettyjä Kuvioita.

Ainutlaatuiset Naisten Derbiemme Ja Broguemme, Joissa On Ominaisuuksia, Kuten Naiselliset, Mantelinmuotoiset Varpaat, Laserleikatut Yksityiskohdat, Asiantuntevasti. Painotetut Kantapäät Ja Intuitiivinen, Kerrostettu Pehmustettu Tukijärjestelmä. Mukautetut Istuvuusvaihtoehdot Ovat Myös Näiden Parien Avainominaisuus, Samoin Kuin Niiden Vallankumoukselliset Pehmeät Välipohjat Ja Kestävät Kumipinnat. Ne Ovat Nykyaikainen Ja Häikäilemättömän Naisellinen Ote Klassiseen, Pakolliseen Tyyliin.

Mitä Ovat Eri Tyypit Brogues , Oxfordit Ja Derbyt – Mikä Tarkoittaa, Että Niitä Voidaan Joskus Luonnehtia Samalla Tavalla. Yksi Tärkeimmistä Määritellyistä Piirteistä On Kengän Repeämä (Tai Nahan Ulkopinnan Rei'Itetyillä Yksityiskohdilla Merkityt Kuviot, Kuten Edellä Mainittiin), Mutta Toinen Tekijä On Parin Nauhoitusjärjestelmä Ja Se, Onko Se Lähempänä. Se On Hieman Muodollisempi Ulkonäkö.

Naisten Broguet Ovat Usein Korkokenkiä, Ja Suositut Tyylimme Korostavat Tätä Ominaisuutta Valikoimalla Viimeistelyjä, Kuten Metallisävyjä, Kohokuvioituja Yksityiskohtia Ja Rikkaat Värit, Jotka Ovat Luonteeltaan Monipuolisia. Heidän Tulevaisuuteen Suuntautuva Muotoilu Ja Muodikas Tyyli Lisäävät Tätä Vaihtoehtoista Muotoilua Varten Tarjotuilla Lisänauhoilla, Jotka Toimivat Yhdessä Muiden Ortoosiystävällisten Työkenkien Kanssa (Riippuen Tavaramerkkimme Irrotettavista Pohjallisista – Asiantuntijatiimimme Voi Olla Valmiina Neuvomaan Sinulle Oikean Tyylin). ).

Kuinka Käytät Brogues On Hieman Erilainen Korotettu Alusta. Mukautettu Tuki- Ja Pehmustejärjestelmämme Varmistaa, Että Tämä Täydellisesti Mitoitettu Tehostus On Edelleen Tietoinen Jalkojesi Terveydestä, Ja Sitä Tukevat Asiantuntevasti Tasapainotetut Kantapäät. Voit Muotoilla Parisi Kaikella Haalareesta Naiselliseen Tyyliin Tai Räätälöityyn Pukuun Hienostuneeseen Tyyliin.